Avien av Maria Wälsäter

 

Följ Din Boktrailer på Instagram

https://www.instagram.com/din_boktrailer/

Om författaren

AVIEN Av Maria Walsäter

Maria är född för trettio år sedan i Karlstad.  Utbildad till lärare för grundskolans årskurs 4-6, med ett antal högskolepoäng i psykologi. För stunden arbetar hon i butik parallellt med författandet.

Hennes hjärta klappar lite extra hårt för djur, natur, film, TV och spel.  Den barnsliga förtjusningen i fantasy gör att hennes intresse avspeglas i såväl fritidsaktiviteter som i skrivandet. Att med fantastiken kunna göra det omöjliga möjligt är ett privilegium. Människan är också något som fascinerar, och det märks tydligt i hennes karaktärsdrivna skrivsätt, där tankar och känslor får det utrymme de förtjänar. I och med författardebuten med fantasyäventyret ”Avien” sommaren 2018 har en långlivad dröm blivit verklighet. Att andra nu tar del av – och uppskattar! –  hennes skrivande. Känslan är inget annat än mäktig.  Maria ser sig själv definitivt som sina läsares största fan.

”Avien” är ett kärleksbarn mellan den klassiska och den moderna fantasyn, samtidigt som den bryter ny mark. I en färgstark miljö med unika karaktärer behandlas både magi och vardagsnära ämnen som sjukdom, fattigdom, förtryck och död, men också vänskap, kärlek, och framför allt: hopp.

Om Avien – den första delen av Trilogin Dorresea

Isondras lillebror Gabriel är svårt sjuk. Läkarna menar att det är hopplöst, men Isondra tänker inte bara sitta och titta på när sjukdomen suger livet ur hennes bror. I ett ögonblick av desperation fattar hon ett beslut som kommer att vända upp och ned på ett redan instabilt Doressea. På hennes resa suddas gränserna mellan vän och fiende ut i samma rasande takt som hemligheterna bubblar upp till ytan. Vad Isondra väljer att göra – eller inte göra – innebär liv eller död för många fler än bara Gabriel.

 

Boken släpptes av Ebes förlag

Hemsida: https://www.mariawalsater.nu/

Instagram: https://www.instagram.com/maria_walsater/

Facebooksida: https://www.facebook.com/mimo.walsater

Boken finns att köpa  på  Bokus Adlibris CDON Ebes förlag 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s