Äntligen! Nu skriver jag av Christina Gustavson

Följ Din Boktrailer på Instagram

https://www.instagram.com/din_boktrailer/

Om boken:

Äntligen! Nu skriver jag” är en skrivkurs i bokform. Kursen gjordes för seniorer som vill börja skriva, men passar alla. Bokens övningar ger dig inspiration och leder dig steg för steg framåt i arbetet med att skriva din första bok. Den är enkel, övningarna är stimulerande och i boken finns tips som hjälper dig att komma i gång och att hitta fram till just din bokidé. Vill du berätta om ditt liv för vänner och släktingar, har du varit med om något spännande eller drömmer du om att bli författare? Då är den här kursboken precis rätt för dig.
Boken finns i tre format: Pocket ISBN 978-91-88013-75-0, e-bok ISBN 978-91-88013-76-7 samt ljudbok ISBN 978-91-88013-79-8.

Christina berättar:

”Jag har alltid älskat att läsa böcker och har skrivit så länge jag kan minnas. När jag var liten fick jag aldrig nog utan smygläste i ljuset av en ficklampa under täcket. Om jag räknar med antologierna jag deltagit i har jag skrivit/deltagit i drygt femtio titlar. De flesta av dem finns i fyra format, dvs inbunden bok, pocket, e-bok och ljudbok.

Jag tycker naturligtvis om alla mina böcker men bland fackböckerna vill jag här nämna bl.a. ”Hjälp – han är Psykopat. Psykopaterna i din närhet”, ”Om någon du känner har en depression” samt ”Tänk om jag är knäpp!? Om någon du känner har ångest, fobier eller tvångstankar” och när det gäller deckare ”Mördande dofter” och ”Förvillande offer.”

 

Om Christina Gustavson

Christina Gustavson har hittills skrivit tre faktaböcker om att hantera psykisk ohälsa, utgivna på ICA Bokförlag. Mördande lögner och andra kriminalromaner ges ut som ljudbok av Lind & Co eller Word Audio Publishing. Fyra av hennes titlar är utgivna av Talboks- och punktskriftsbiblioteket. Hon är medlem av Sveriges författarförbund sedan 1993. Christina Gustavson har disputerat, är medicine doktor och specialist i rättspsykiatri, allmänmedicin samt allmän psykiatri och har en s.k. randutbildning inom barnpsykiatri.

Bland hennes meriter kan nämnas att hon har arbetat med biståndsarbete i bl.a. Afrika samt tidigare har haft uppdrag som konsultläkare på en av Röda Korsets enheter för människor med psykiska skador efter tortyr och traumatiska upplevelser.

På fritiden är Christina intresserad av textildesign och har ett särskilt intresse för hattar, dessutom tillverkar hon sina egna hudvårdsprodukter.

Hemsida: www.gustavson.se

E-postadress: info@gustavson.se

FaceBook: www.facebook.com/christina.gustavson.58
Instagram: christinagustavson.forfattare

Twitter: www.twitter.com/GustavsonInfo

Du hittar Christina Gustavson även på LinkedIn.

 

Om förlaget:

Joelsgården är ett litet men expanderande svenskt förlag som ger ut skönlitteratur, fackböcker och noveller i olika format som: pocket, inbundna böcker, ljudböcker och e-böcker. Hittills har förlaget givit ut verk av nio författare.

Adress: Box 4012, 514 11 Limmared

E-post: info@joelsgarden.se

Hemsida: www.joelsgarden.se

FaceBook: https://www.facebook.com/joelsgardenforlag/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: