Förvillande offer av Christina Gustavson

Om boken

Förvillande offer
Titelinformation/Baksidestext:

En ung man hittas mördad på en urgammal offerplats vid Gräne gruva. När kriminalinspektör Tyra Zeder undersöker fyndplatsen blir hon själv överfallen och lämnad i gruvschaktets gröna vatten. Inom kort inträffar ytterligare två mord. Poliserna i Tranemo fångas i en växande härva av intriger. Någon ljuger!
Det första mordet inträffar vid Gräne gruva i Svenjunga kommun och det andra i Tranemo. Kriminalroman i engelsk stil. Den tredje fristående delen i serien om Tyra Zeder på polisstationen i Tranemo.

Omslagsbild: Joachim Gustavson
Kategori: Kriminalroman
Serie: Brännpunkt Västergötland
Fristående del i serien: 3
Format: Inbunden bok, pocket, e-bok
Förlag: Joelsgården förlag
Inbunden bok: ISBN 978-91-88013-78-1
Pocket: ISBN 978-91-88013-77-4
e-bok: ISBN 978-91-88013-81-1
Finns att köpa: På internet, t.ex Adlibris, Storytel m.fl.

Om Christina Gustavson

Christina Gustavson har skrivit en lång rad böcker och har en mångsidig utgivning. Mördande dofter och hennes deckare i samma serie deckare ges ut som ljud- och e-böcker av Word Audio Publishing medan både pocket och den inbundna boken är utgivna på Joelsgården förlag. Mördande lögner och övriga delar i den serien kriminalromaner ges ut som ljudbok av Lind & Co.
Christina Gustavson har hittills skrivit tre faktaböcker om att hantera psykisk ohälsa, utgivna på ICA Bokförlag. Fyra av hennes titlar är utgivna av Talboks- och punktskriftsbiblioteket. Hon är medlem av Sveriges författarförbund sedan 1993.
Farfadern var länsman och grundlade tidigt Christinas intresse för lag och rätt. Hennes doktorsavhandling tar upp frågan om hur man kan hitta sätt att förutsäga allvarliga våldsbrott och bedöma vilka riskerna är för allvarligt våld i samhället. Kan man med viss säkerhet förutsäga ett brott, har man också möjlighet att förebygga. Med tilltagande våldstendenser i stora delar i världen är frågeställningarna aktuellare än någonsin.
På fritiden är Christina intresserad av textildesign och har ett särskilt intresse för hattar, dessutom tillverkar hon sina egna hudvårdsprodukter.
Christina Gustavson har disputerat, är medicine doktor och specialist i rättspsykiatri, allmänmedicin samt allmän psykiatri och har en s.k. randutbildning inom barnpsykiatri.
Christina Gustavson har en djup kunskap om, och en omfattande, mångfacetterad erfarenhet av det psykiska lidande som drabbar många i vårt samhälle och hon har bland annat specialstuderat psykopaters beteende och counter-terrorism.
Bland hennes meriter kan nämnas att hon har arbetat med biståndsarbete i bl.a. Afrika samt tidigare har haft uppdrag som konsultläkare på en av Röda Korsets enheter för människor med psykiska skador efter tortyr och traumatiska upplevelser.

Christina berättar:

”Jag har alltid älskat att läsa böcker och har skrivit så länge jag kan minnas. När jag var liten fick jag aldrig nog utan smygläste i ljuset av en ficklampa under täcket. Om jag räknar med antologierna jag deltagit i har jag skrivit/deltagit i drygt femtio titlar. De flesta av dem finns i fyra format, dvs inbunden bok, pocket, e-bok och ljudbok.
Jag tycker naturligtvis om alla mina böcker men bland deckarna vill jag främst nämna bl.a. ”Mördande dofter” och ”Förvillande offer” och när det gäller fackböckerna ”Hjälp – han är Psykopat. Psykopaterna i din närhet”, ”Om någon du känner har en depression” samt ”Tänk om jag är knäpp!? Om någon du känner har ångest, fobier eller tvångstankar”.

Hemsida: www.gustavson.se
E-postadress: info@gustavson.se
FaceBook: www.facebook.com/christina.gustavson.58
Instagram: christinagustavson.forfattare
Twitter: www.twitter.com/GustavsonInfo
Du hittar Christina Gustavson även på LinkedIn.

Om förlaget:

Joelsgården är ett litet men expanderande svenskt förlag som ger ut skönlitteratur, fackböcker och noveller i olika format som: pocket, inbundna böcker, ljudböcker och e-böcker. Hittills har förlaget givit ut verk av nio författare.

Adress: Box 4012, 514 11 Limmared
E-post: info@joelsgarden.se
Hemsida: www.joelsgarden.se
FaceBook: https://www.facebook.com/joelsgardenforlag/

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: